Gljivarsko druženje sutra, 18. prosinca, 19:00 sati!

Pozivamo sve članove GD Karlovac na gljivarsko druženje u našim prostorijama društva, sutra, ponedjeljak 18-i prosinca, u nešto ranijem terminu od redovitih mjesečnih sastanaka u 19:00 sati. Također, od sutra ćete moći kupiti i novi broj našeg omiljenog gljivarskog časopisa “Svijet Gljiva“. Podsjećamo i sve članove koji nisu još podmirili članarinu da svakako imaju priliku riješiti članarinu i na druženju sutra.

Posjet Muzeju gljiva, subota 16-i prosinca

Gljivarice i gljivari – pozivamo vas ove subote da nam se pridružite na izlet Muzeju gljiva u Zagrebu, koji će za nas van radnog vremena otvoriti prof. Romano Božac. Svi članovi društva su pozvani, nije bitno ako ste niste prijavili – polazak je iz Karlovca, vlakom, okupljanje i grupni polazak je u 13 sati i 15 minuta na Glavnom željezničkom kolodvoru! Ovisno o dolasku – predviđeno je razgledavanje muzeja oko 15 sati, nakon toga – po dogovoru i željama – obilazak adventa u Zagrebu oko trga Bana Jelačića. Pridružite nam se na izlet u blagdanskom raspoloženju :)

muzej