avatar

Izlet u Čakovec – “Lov na zlatnog smrčka”, 21.04.

Pozivamo članove društva da nam se pridruže na gljivarskom izletu u Čakovec na 20-u Međimursku Smrčkijadu, 21-og travnja. Možete se prijaviti na sastanku u ponedjeljak u 20 sati, ili kod našeg predsjednika Damira Malizana na br. mobitela 098 963 244. Polazak će biti u subotu, 21-og travnja, najvjerojatnije u 6 ujutro ispred zgrade arhiva! Detalji i konačni dogovor na sastanku, pridružite nam se u smrčkolovu u Čakovcu!

zlatni smrcak

 

avatar

Gljivarsko druženje sutra, 18. prosinca, 19:00 sati!

Pozivamo sve članove GD Karlovac na gljivarsko druženje u našim prostorijama društva, sutra, ponedjeljak 18-i prosinca, u nešto ranijem terminu od redovitih mjesečnih sastanaka u 19:00 sati. Također, od sutra ćete moći kupiti i novi broj našeg omiljenog gljivarskog časopisa “Svijet Gljiva“. Podsjećamo i sve članove koji nisu još podmirili članarinu da svakako imaju priliku riješiti članarinu i na druženju sutra.

avatar

Posjet Muzeju gljiva, subota 16-i prosinca

Gljivarice i gljivari – pozivamo vas ove subote da nam se pridružite na izlet Muzeju gljiva u Zagrebu, koji će za nas van radnog vremena otvoriti prof. Romano Božac. Svi članovi društva su pozvani, nije bitno ako ste niste prijavili – polazak je iz Karlovca, vlakom, okupljanje i grupni polazak je u 13 sati i 15 minuta na Glavnom željezničkom kolodvoru! Ovisno o dolasku – predviđeno je razgledavanje muzeja oko 15 sati, nakon toga – po dogovoru i željama – obilazak adventa u Zagrebu oko trga Bana Jelačića. Pridružite nam se na izlet u blagdanskom raspoloženju :)

muzej

avatar

4.12.2017. mjesečni sastanak i predavanje uz projekciju o HMGS-u u Grčkoj (D. Cico Vahtarić)

Pozivamo sve članove GD Karlovac na redovni mjesečni sastanak u ponedjeljak, 4.12. u 20 sati. Nakon sastanka predsjedništva, glavna tema bit će predavanje našeg dragog determinatora-mentora Cice Vahtarića, o putovanju Hrvatskog mikološko-gljivarskog saveza u Grčku, uz projekciju i slike. Nemojte propustiti anegdote i priče o gljivarenju u Grčkoj! Vidimo se na sastanku gljivarice i gljivari!

Obzirom da je zadnji sastanak u 2017. godini, molimo sve članove koji nisu platili članarinu da ju podmire na sastanku 4.12.

avatar

Posljednji pozdrav našem dragom članu

In memoriam..

Tužna srca obavještavamo sve članove GD Karlovac da je tragično preminuo naš dugodišnji, izuzetno aktivni član društva, prijatelj i kolega Robert Vrbanac u ponedjeljak 18-og rujna. Posljednji ispraćaj našeg dragog člana bit će u subotu 23-eg rujna u 12:30 na groblju Jamadol pa pozivamo sve članove društva i prijatelje koji su ga poznavali na oproštaj s našim vrijednim prijateljem. U nadi da ćemo se jednog dana opet sresti na nekom gljivarenju, pune košare i nasmiješena lica možemo samo reći – “Zbogom Robi i jedno veliko hvala!”